marți, 11 octombrie 2016

PRAJITURA CU DOVLEAC

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
Blat(tava cu diametrul de 22 cm)
5 oua
8 linguri tarate de ovaz
250 g branza proaspata de vaci 0% grasime (ProdLacta)
1 plic praf de copt
UMPLUTURA:
800 g dovleac placintar ras(razatoarea cu ochiuri mari)
1/2 lingurita praf de scortisoara
2 linguri indulcitorSlimSugar 250
PREPARARE UMPLUTURA:
Punem dovleacul intr-un vas pe foc ,la calit, cu indulcitorul,la foc mic
Amestecam cu o lingura de lemn pana scade lichidul
Adaugam scortisoara si vanilia 
Lasam la racit
PREPARARE BLAT:
Mixam ouale cu indulcitorul
Adaugam branza,taratele si praful de copt
Omogenizam compozitia foarte bine
Cantitatea obtinuta o impartim in doua parti egale
Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt
Turnam jumatate din compozitie si dam la cuptor,la foc mic,10 minute(pana cand compozitia se leaga)
Scoatem tava din cuptor,turnam dovleacul si nivelam cu o lingura ,deasupra punem si cealalta compozitie de blat ramasa
Dam tava la cuptor la foc mic pana se rumeneste 
Cand este rece se portioneaza foarte bine si in ce forme doriti
Se poate pudra cu indulcitor sau lapte praf degresat (optional)
RETETA SI IN IMAGINI:




Absolut delicioasa
Portie pentru 4 zile pentru 1 persoana 
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu