miercuri, 5 octombrie 2016

PASTE KONJAC CARBONARA

(Atac,Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
4 felii sunca de curcan degresata
1/2 ceapa galbena
1 lingura praf de usturoi 
2 oua
3 linguri crema de branza quark 0,2% grasime
1/2 lingurita piper
1 praf de sare
1/2 lingurita marar
1/2 lingurita boia de ardei dulce
1 lingura  morcov ras
1 lingura telina rasa
1 lingurita ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Puneti intr-o cratita pe foc apa sa fiarba cu un praf de sare
Pastele konjac le scurgem din lichidul ce le conserveaza si le clatim sub jet de apa rece 
Apoi le punem in apa clocotita de pe foc si le lasam sa fiarba 5 minute
Cat timp fierb pastele pe foc ,pregatim sosul
Ceapa o tocam marunt si o punem intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline
Feliile de sunca le punem peste ceapa,calita"
Adaugam 1 pahar cu apa si lasam 5 minute sa fiarba
Continuam sa adaugam condimentele si ouale batute cu crema de branza
Amestecam cu o lingura de lemn si lasam la fiert
Cand sosul incepe sa se ingroase il luam de pe foc si lasam sa se raceasca
Pastele cand au fiert ,le scurgem de apa si le punem peste sos
Eu am pus pe un platou sosul si deasupra pastele komjac
Presaram cu marar 
O bunatate dietetica

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu