luni, 10 octombrie 2016

BRANZOAICE AROMATE

INGREDIENTE ALUAT:
4 linguri tarate de ovaz
1 lingurita  
1 ou
1 lingurita drojdie uscata 
1 lingurita esenta de vanilie
150 ml lapte lichid light (1,5%)
UMPLUTURA:
250 g branza dulce de vaca 0% grasime
1 ou
1/2 lingurita 
cateva picaturi esenta de vanilie
1 lingurita coaja rasa de lamaie
PREPARARE ALUAT:
Intr-un vas amestecati taratele,oul,faina konjac,amestecul pentru reducerea carbo,indulcitorul,laptele praf,drojdia,esentele si laptele lichid
Amestecati bine,bine si lasati compozitia deoparte 5 minute
 PREPARARE UMPLUTURA:
Amestecati branza ,oul,indulcitorul,aromele si faina de konjac
Preincalziti cuptorul la 180 grade celsius
In forme de silicon puneti cate o lingura de aluat
Peste aluat puneti cate o lingura umplutura
Apoi celalalt aluat ramas pentru a acoperi bine umplutura de branza
Le dati la cuptor25-30 minute la foc mediu
Sunt gata atunci cand sunt rumenite
Le lasati sa se raceasca putin si le scoateti din forme
Pot fi servite pudrate cu indulcitor sau lapte praf degresat

Pufoase si aromate
POFTA BUNA !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu