Atac,Croaziera PP-PL,Consolidare,Stabilizare
INGREDIENTE ALUAT:
3 oua
4 linguri tarate de ovaz
1 lingurita Făină de Konjac
2 linguri SlimSugar 250
10 linguri lapte cu 1,5% grasime(eu am pus Zuzu)
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita Aromă gel de Cozonac
1 lingurita Esență de Rom
1 lingurita Esență de Unt
INGREDIENTE UMPLUTURA;
MOD DE PREPARARE ALUAT:
Intr-un vas batem cele 3 oua intregi
Adaugam celelalte ingrediente pe rand ,si omogenizam compozitia
Lasam aluatul cca 10 minute pentru a se hidrata
Intre timp pregatim umplutura
Branza de vaci o amestecam cu indulcitorul si esenta
Aprindem cuptorul
Intr-o tava de silicon,punem 1/2 din aluat si il dam la cuptor cca 10 minute la foc mediu
Scoatem tava si punem umplutura de branza si cealalta jumatate de aluat
Coacem placinta cca 20 minute
Scoatem tava si o pudram cu indulcitor pudra SlimSugar 500
Intr-un vas batem cele 3 oua intregi
Adaugam celelalte ingrediente pe rand ,si omogenizam compozitia
Lasam aluatul cca 10 minute pentru a se hidrata
Intre timp pregatim umplutura
Branza de vaci o amestecam cu indulcitorul si esenta
Aprindem cuptorul
Intr-o tava de silicon,punem 1/2 din aluat si il dam la cuptor cca 10 minute la foc mediu
Scoatem tava si punem umplutura de branza si cealalta jumatate de aluat
Coacem placinta cca 20 minute
Scoatem tava si o pudram cu indulcitor pudra SlimSugar 500
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu