(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
Sunt miniblaturi- albe si negre
INGREDIENTE BLAT ALB:
1 ou
1 lingura Lapte Praf degresat - T-POR 0
1 lingura Tarate de ovaz 500 g
2 linguri lapte lichid degresat
1 lingurita praf de copt
(pentru blatul 2 repetam ingredientele de mai sus)
Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-o forma rotunda de silicon ,apoi se introduce in cuptorul cu microunde si se coace cca 5 minute
INGREDIENTE BLAT NEGRU:
1 ou
1 lingura lapte praf mentionat la blatul alb
1 lingura tarate de ovaz
2 linguri lapte degresat
1 lingurita praf de copt
1 lingurita zahar mentionat mai sus
Procedura este exact ca la blaturile albe
Dintr-un blat am facut doua ,,in total trebuie sa va iasa 6 miniblaturi
CREMA:
1 ou
200 ml lapte degresat
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 lingurita zahar din floare de cocos(mentionat mai sus)
1 lingurita Esență de vanilie - MAXAroma
Intr-un vas se pune laptele pe foc
Oul se bate impreuna cu indulcitorul,faina de konjac si esenta
Se adauga peste laptele cald si se lasa sa fiarba pana se ingroasa
ASAMBLARE:
Pe un platou se pune blat alb insotit de crema de vanilie
Urmatorul blat este de cacao si la fel va fi insotit de crema
Vom face procedura pana se termina blaturile ..ultimul strat fiind blat negru dar fara crema
Dati minitortuletul la rece cateva ore
Un deliciu rapid
Prepara-l si tu
SPOR LA TREABA SI MULTA POFTA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu