(Atac,Croaziera PP-PL,Consolidare,Stabilizare)
Ar fi trebuit sa o numesc,,pufosenie cu branza ":)
E pufoasa,delicioasa si o poti manca toata odata :)
INGREDIENTE
( pentru o tava mica cu diametrul de 20 cm,)
(pentru tava mai mare cu diamentrul 24-26,dublati cantitatile)
(pentru tava mai mare cu diamentrul 24-26,dublati cantitatile)
400 g branza de vaci 0% grasime (ex.ProdLacta)
3 oua
1 lingurita indulcitor lichid sau pudra 1 lingura
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingura cu varf tarate de ovaz
1 lingura plina cu fructe goji
1 lingura rasa amidon de porumb
MOD DE PREPARARE:
Branza de vaci se amesteca cu indulcitorul,galbenusurile si vanilia
Dupa ce s-au omogenizat aceste ingrediente se adauga amidonul,tarata de ovaz si goji
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cate putin in compozitia de branza
Incorporarea se face lent cu miscari circulare de sus in jos
Pregatim tava/forma de silicon sau o tava tapetata cu hartie de copt
Turnam compozitia in tava si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade .
Lasam tarta in cuptor cca 35 minute
O sa observati ca ea creste frumos si compozitia se va inchega bine
Ulterior ,dupa racire,se va mai lasa un pic dar nu prea mult
Scoatem din cuptor tarta cu branza si o lasam sa se raceasca in forma /tava
Dupa ce s-a racit complet ,o taiem in felii sau ce forme doriti
Se poate pudra cu lapte praf degresat sau indulcitor pudra
Se poate pudra cu lapte praf degresat sau indulcitor pudra
Ce sa zic?...delicioasa,delicioasa
Spor la prajiturit !!









Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu