(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare )
INGREDIENTE:
500 g carne tocata de pui/curcan/vita(eu am pus de pui)
400 g spanac fiert si tocat
2 catei de usturoi
1 ceapa mica
sare,piper,boia de ardei dulce
5-6 rosii cherry
1 lingurita ulei de masline
1 lingura tarate de ovaz
1 ou
MOD DE PREPARARE:
Spanacul congelat se fierbe in apa cu sare,se scurge bine si se toaca marunt
Ceapa se curata si se taie marunt
Intr-un vas se pune uleiul de masline sa se incinga ,apoi se adauga spanacul si ceapa
Se lasa pana se caleste bine
Peste spanac se adauga piper si sare dupa gust
Carnea tocata de pui se amesteca cu tarata de ovaz,usturoiul curatat si pisat bine,oul,sare,piper,boiaua de ardei dulce
Se amesteca foarte bine
In tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt,se intinde o foaie din compozitia de carne
Peste carne se pune spanacul calit
Adaugam si jumatatile de rosii cherry ,pe ici,pe colo :)
Cu ajutorul hartiei de copt,rulam frumos astfel incat rulada sa ramana in interiorul hartiei de copt
Dam la cuptorul preincalzit 160 grade pentru 15 minute cu tot cu hartia de copt,apoi desfacem hartia(fara sa o scoatem)si lasam asa inca 20 minute,pentru a se rumeni frumos .
Incearc-o si tu
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu