luni, 9 noiembrie 2015

CHIFTELUTE CU SOS ALB

(ATAC,CROAZIERA PP-PL,CONSOLIDARE,STABILIZARE)
INGREDIENTE CHIFTELUTE:
200 g carne tocata de pui/vita/curcan
1 lingura tarate de ovaz
1 ou
1 lingura usturoi granulat(sau 1-2 catei de usturoi)
marar,patrunjel verde tocat 
sare ,piper
INGREDIENTE SOS ALB:
4 linguri iaurt degresat 0,1% grasime
1 lingura amidon de porumb
1 lingura rosii uscate(optional)
sare,marar tocat,putin chilli
PREPARARE CHIFTELUTE:
Carnea tocata se amesteca cu toate ingredientele mentionate mai sus
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt
Din compozitia obtinuta se fac mingiute si se pun pe foaia de copt
Se coc la foc mic cca 20 minute
PREPARARE SOS:
Intr-un vas se pune iaurtul si celelalte ingrediente
Se lasa sa fiarba la foc mic cca 5-6 minute
Se adauga chiftelutele si se mai lasa inca 15 minute sa fiarba impreuna 
Amestecati sa nu se prinda

Se ia vasul de pe foc si se serveste cald sau rece 
Rapid,dietetic si bun
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu