joi, 8 octombrie 2015

TARTA CU SPANAC SI PIPOTE DE PUI

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDINETE:
400 g spanac congelat
1 cutie de pipote de pui
1 ceapa medie
2 fire de ceapa verde
2 linguri branza de vaci 0,2%
2 oua,2 rosii,1 ardei gras
sare,piper,praf de usturoi
1 lingura ulei de masline
PENTRU GARNISIT:
1 cutie de branza Delaco 0,2%
1 lingura amidon
1 ou
piper ,praf de usturoi,sare
MOD DE PREPARARE:
Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie cu uleiul de masline
Cand s-a incins un pic si ceapa incepe sa-si schimbe culoarea(mai galbuie)adaugam rosiile taiate marunt, ardeiul si spanacul dezghetat
Pipotele se fierb separat in apa cu sare si se adauga fierte peste spanac 
Mai lasam 5 minute pe foc si amestecam cu o paleta de lemn
Luam de pe foc tigaia si rasturnam intr-un alt vas
Apoi adaugam branza de vaci ce a fost amestecata cu ouale si celelalte ingrediente ramase
Condimetam si potrivim de sare

PREPARARE GARNISIRE:
Branza de vaci se amesteca cu oul ,amidonul si condimentele
Potrivim de sare
Intr-o forma de silicon turnati compozitia obtinuta 
Apoi garnisirea
Focul sa fie mediu si coaceti tarta cca 1 ora 
Scoateti tava cu tarta si lasat-o sa se raceasca complet in ea
VA DORESC POFTA BUNA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu