miercuri, 7 octombrie 2015

BRIOSE CU CARNE

(Atac,Croaziera PP-PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE ALUAT
2 linguri tarate de ovaz
3 linguri branza de vaci 0% grasime
1 ou
5 linguri lapte
sare
UMPLUTURA:
200 g carne tocata amestec(pui si vita)
1 ceapa uscata
2 fire de ceapa verde(doar cozile)
usturoi granulat 1 lingurita rasa
piper,sare,1 lingurita drojdie uscata,marar si patrunjel verde tocat

Pregatim aluatul de briose
Intr-un vas se bate oul
Apoi se adauga branza de vaci,tarata de ovaz si se amesteca bine
Adauga laptele si drojdia
Amestecam bine si lasam deoparte cateva minute
Pregatim umplutura
Carnea tocata se amesteca cu oul,condimentele mentionate mai sus
Incingem cuptorul
Compozitia aluatului(1.2 din cantitate) se distribuie uniform in formele de silicon,apoi umplutura si restul aluatului ramas si le decoram cu codite de ceapa verde tocate 
Punem briosele in cuptor si le coacem 25 minute
Se servesc calde sau reci,dupa plac
POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu