(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTELE ACESTEA SE VOR FOLOSI INCA DE 2 ORI,PENTRU A IESI 3 FOI
INGREDIENTE PRIMA FOAIE:
2 oua
1 lingurita indulcitor lichid
1 lingura faina soia sau amidon
1 lingura tarate de ovaz
1 lingura lapte
1/2 lingura lapte praf degresat 1%
1 lingurita esenta de rom
PREPARARE:
Albusurile se bat spuma
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente
Albusurile se incorporeaza in amestecul de galbenusuri
Pe foaie de copt,in tava d ela aragaz,se toarna compozitia si se coace 15 minute la foc mediu
CREMA;
2 plicuri budinca de vanilie Dr.Oetker
800 ml lapte degresat
3 linguri crema de branza quark
indulcitor dupa gust
coaja rasa de lamaie
esenta de lamaie
PREPARARE:
Lapele se pune intr-un vas pe foc sa se incalzeasca
Se adauga cele doua plicuri de budinci
Adaugam si indulcitorul si lasam sa fiarba pe foc,amestecand sa nu se prinda
Cand s-a ingrosat ,luam vasul de pe foc,adaugam esenta,coaja de lamaie si crema quark
Amestecam
Punem prima foaie si crema peste ea
A doua foaie si iarasi crema
Si cea de ultima foaie si crema
Se lasa la rece 1 ora apoi se sectioneaza in ce forme doriti
Pufoasa,aromata si nu ingrasa
Incearc-o si tu
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu