Mici de pui
Daca renuntam la garnitura ii putem consuma incepand din etapa Atac
(Atac.Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente pasta de mici:
0,500 kg carne tocata din piept de pui
1 lingurita bicarbonat de sodiu
sare dupa gust
piper 1 varf de cutit
boia de ardei dulce 1 varf de cutit
chilli un varf de cutit
3 catei de usturoi rasi sau pisati
Se amesteca toate ingredinetele mentionate mai sus si se pune compozitia obtinuta la rece ,in frigider cca 15 minute
Apoi incingem gratarul
Cu mainile umezite formam mititeii
Ii coacem pe o parte si pe alta
Garnitura
Salata de varza
Ingrediente:
1 varza mica tocata sau rasa prin razatoare
un picut de sare
piper
zeama de lamaie
1 lingurita rasa de ulei de masline
Foarte bun meniu pentru o zi de proteine pure sau proteine si legume
Va pup si va doresc pofta buna !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu