(Croaziera PL,CN,Stabilizare)
Ingrediente:
500 g fazole verde congelata
3 pulpe de pui fara piele
500 ml suc de rosii fara zahar
sare
piper
4 catei de usturoi
2 cepe
1 lingura ulei de masline
1 legatura patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie marunt
Se pune intr-o oala cu lingura de ulei de masline sa se inmoaie putin
Adaugam carnea de pui taiata cubulete mai mari
Amestecam si lasam 5 minute
Apoi punem fasolea verde dezghetata si spalata
Amestecam si turnam sucul de rosii
Acoperim vasul si lasam sa fiarba la foc mic
Adaugam usturoiul curatat si tocat marunt
Piperul si potrivim de sare
La final adaugam patrunjelul verde tocat si inchidem focul
E o mancare foarte buna,nu se adauga apa deloc,doar suc de rosii
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu