miercuri, 8 aprilie 2015

PASCA CU CIOCOLATA SI BRANZA

Croaziera,CN,Stabilizare


Ingrediente:
500 g branza de vaci 0% grasimi
2 lg indulcitor lichid
1 plic budinca de ciocolata
4 lg iaurt grecesc 0% grasimi
1 lg esenta rom
1 lg esenta de vanilie
1 lg amidon 
3 oua
4 lg branza quark 0,2% grasimi

Mod de preparare:
Intr-un castron punem cele 3 oua si le batem
Adaugam 1 lg indulcitor lichid
esenta de vanilie
500 g branza de vaci
amidonul
Amestecam cu o lingura de lemn
Intr-o forma de silicon sau puteti folosi o tava rotunda tapetata cu hartie de copt
Punem compozitia de branza in forma si o dam la cuptor cca 15 minute 

Intre timp ,amestecam praful de budinca cu crema de branza quark 
Indulcitorul si esenta de rom

Scoatem forma din cuptor si turnam compozitia rezultata anterior
(adica cea de budinca)

Introducem din nou pasca in cuptor pentru inca  40 minute la foc mic

Foarte delicioasa
Cu gust intens de cioco
Yummy yum

Trebuie sa o incerci si tu!!!!
Se consuma rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu