luni, 2 martie 2015

NEGRESA GLAZURATA


INGREDIENTE PENTRU ALUAT:

  • 4 lg pline  tarate de ovaz 
  • 1 lg tarate de grau
  • 1 lg cacao
  • 2 lg indulcitor
  • 1 lgt praf de copt
  • 1 lg esenta de rom
  • 1 lgt scortisoara(optional)
  • 5 lg lapte lichid
  • 1 lg lapte praf degresat
  • 1 ou



GLAZURA:

  • 3 lg crema de branza 0,2%
  • 1 lg indulcitor
  • 1 lg esenta rom
  • 1 lg cacao

MOD DE PREPARARE ALUAT:

Intr-un vas se pune oul intreg si se bate cu indulcitorul
Apoi se adauga celelalte ingrediente treptat 
Se amesteca bine obtinand o compozitie ca de clatite
Lasam deoparte 10 minute
Intr-o forma de silicon sau o tava tapetata cu hartie (mai mica ca cea de aragaz)se pune compozitia si se da la cuptor cca 15-20 minute la foc mic

MOD DE PREPARARE GLAZURA:

Toate ingredientele se amesteca 



Dupa ce s-a terminat de copt,scoatem negresa si o lasam sa se raceasca 
Punem peste glazura obtinuta din ingredientele de mai sus
Sectionam negresa in ce forme dorim
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu