INGREDIENTE PENTRU ALUAT:
- 4 lg pline tarate de ovaz
- 1 lg tarate de grau
- 1 lg cacao
- 2 lg indulcitor
- 1 lgt praf de copt
- 1 lg esenta de rom
- 1 lgt scortisoara(optional)
- 5 lg lapte lichid
- 1 lg lapte praf degresat
- 1 ou
GLAZURA:
- 3 lg crema de branza 0,2%
- 1 lg indulcitor
- 1 lg esenta rom
- 1 lg cacao
MOD DE PREPARARE ALUAT:
Intr-un vas se pune oul intreg si se bate cu indulcitorul
Apoi se adauga celelalte ingrediente treptat
Se amesteca bine obtinand o compozitie ca de clatite
Lasam deoparte 10 minute
Intr-o forma de silicon sau o tava tapetata cu hartie (mai mica ca cea de aragaz)se pune compozitia si se da la cuptor cca 15-20 minute la foc mic
MOD DE PREPARARE GLAZURA:
Toate ingredientele se amesteca
Dupa ce s-a terminat de copt,scoatem negresa si o lasam sa se raceasca
Punem peste glazura obtinuta din ingredientele de mai sus
Sectionam negresa in ce forme dorim
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu