INGREDIENTE GOGOSELE:
4 oua
3 lg indulcitor
4 lg tarate de ovaz macinate
1 lg tarate de grau
1 lgt ulei de masline
1 lg lapte praf(se poate si fara)
1 lgt praf de copt
CREMA:
200 ml lapte
2 lg amidon
2 lg indulcior
galbenus
esenta de vanilie
SIROPUL:
200ml apa
2 lg indulcitor
1 lg esenta de vanilie
PREPARARE GOGOSELE:
Se separa ouale
Albusurile se bat spuma
Se adauga galbenusurile si se mixeaza
Apoi taratele ,laptele praf,indulcitorul,uleiul de masline,praful de copt
Se omogenizeaza bine compozitia si se pun in forme e silicon cu lingura sau pe foaie de copt in tava de la aragaz
Se coc cca 15 minute la foc mediu
Se scot si se lasa la racit
PREPARARE CREMA:
Intr-un vas se pun toate ingredientele mentionate mai sus si se fierb pana se ingroasa
ASAMBLARE :
Se taie fiecare gogosica pe jumatate ,se insiropeaza si se pune o lingura de crema
Se dau la rece pana in momentul servirii
Pofta buna!
SUNT DELICIU DE DELICIU!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu