INGREDIENTE ALUAT:
3 lg gluten
2 lg tarate de ovaz macinate
1 lg tarate de grau
1 lg amidon
1 lg lapte praf
2 lg indulcitor
4 lg iaurt grecesc 0%
1 lgt praf de copt
1 ou pt uns
CREMA:
200 ml lapte 1,5%
2 lg indulcitor
1 lg cacao cu continut redus de grasimi
1 lg esenta de rom
1 galbenus
PREPARARE ALUAT:
Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca
Se lasa coca obtinuta la dospit ca oricare aluat
Cca 15 minute
Impartim aluatul in doua bucati
Din fiecare bucata de aluat facem o foaie care o umplem cu crema
Rulam foaia si taiem bucati cam de 20 cm
CREMA SE FACE ASTFEL:
Intr-un vas se pun la fiert toate ingredientele si se amesteca continuu pana se ingroasa
Dupa ce am facut toate cornuletele ,le asezam pe hartie de copt in tava de la aragaz si le ungem cu ou
Introducem tava in cuptor pt cca 20 minute la foc mediu
Se scoate tava ,se pun cornuletele pe un platou si se pudreaza cu indulcitor pudra
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu