(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente aluat de clatite:
2 ou
200 ml lapte degresat
1 1/2 lg gluten
1 lg quark sau alta branza cremoasa
1 plic budinca de vanilie
2 lg indulcitor lichid
un praf de sare
Crema:
1 lg cacao
50 ml lapte fierbinte
1 lg indulcitor
esenta de vanilie
Mod de preparare aluat:
Se bat ouale si se adauga glutenul
Apoi praful de budinca si celelalte ingrediente mentionate mai sus
Intr-o tigaie antiaderenta se coc clatitele una cate una pe o parte si pe alta
Mod de preparare crema:
Se prepara la rece
Pui cacaoa intr-un bol iar peste ea torni laptele fierbinte amestecand continuu sa nu se faca cocoloase
Adaugi si celelalte ingrediente mentionate mai sus
Cu aceasta crema ungi clatitele si le rulezi
Pastrezi un pic de crema pentru a le stropi deasupra ,ca un fel de topping
Mie mi-au iesit 8 clatite ,pufoase si delicioase
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu