(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente :
5-6 ardei
100 g branza tofu in saramura
200 g carne tocata de pui
1 ceapa
200 ml suc de rosii fara zahar
1 ou
patrunjel verde tocat
marar verde tocat
sare
piper
boia de ardei dulce
1 lg condimente pentru sarmale
2 rosii(pentru capacele)
1 lg ulei de masline
Mod de preparare:
Ardeii daca sunt proaspeti se spala,se curata de seminte
Cei de la congelator trebuiesc scosi cu 2 ore inainte de pregatire pentru a se dezgheta
Ceapa se curata si se toca marunt,apoi se pune intr-un vas pe foc cu uleiul de masline pentru a se,,cali"
Branza tofu se scurge de saramura ,bine,bine si se pune peste ceapa aurie(calita)
Carnea de pui de nu este tocata ,o tocam la masina de tocat carne sau robot si o punem peste ceapa si tofu
Apoi adaugam si celelalte ingrediente ramase cu exceptia sucului de rosii,rosiile
Omogenizam bine compozitia cu o lingura de lemn
Umplem ardeii cu compozitia obtinuta si le punem capacele din rosii
Intr-un vas cu fundul mai gros,asezam ardeii unul cate unul
Turnam sucul de rosii peste ei si ii punem la foc mic sa fiarba cca 1 ora
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu