joi, 19 februarie 2015

TOCANITA DE PUI


INGREDIENTE
(TOATE ETAPELE) 

  • 3 pulpe dezosate si fara piele sau 1 piept de pui 
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml lapte
  • 1 lg amidon de porumb
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lgt ulei de masline

MOD DE PREGATIRE:

  1. Ceapa si usturoiul se toaca marunt
  2. Se calesc in  uleiul de masline(1 lgt)
  3. Cand a devenit sticloasa se adauga pieptul de pui sau pulpele
  4. Se calesc impreuna
  5. Cand carnea de pui este rumena ,se adauga sare
  6. Apoi piperul si boiaua
  7. Din lapte si amidon se face o ingrosala care se toarna peste pui si se amesteca pana se ingroasa ,la foc mic
  8. Adaugam patrunjelul verde tocat marunt
  9. Oprim focul
  10. Se consuma rece 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu