INGREDIENTE
(TOATE ETAPELE)
(TOATE ETAPELE)
- 3 pulpe dezosate si fara piele sau 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 200 ml lapte
- 1 lg amidon de porumb
- patrunjel verde tocat
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 lgt ulei de masline
MOD DE PREGATIRE:
- Ceapa si usturoiul se toaca marunt
- Se calesc in uleiul de masline(1 lgt)
- Cand a devenit sticloasa se adauga pieptul de pui sau pulpele
- Se calesc impreuna
- Cand carnea de pui este rumena ,se adauga sare
- Apoi piperul si boiaua
- Din lapte si amidon se face o ingrosala care se toarna peste pui si se amesteca pana se ingroasa ,la foc mic
- Adaugam patrunjelul verde tocat marunt
- Oprim focul
- Se consuma rece
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu