sâmbătă, 21 februarie 2015

PRAJITURA DIN ALBUSURI SI CREMA DE CIOCOLATA

(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)

INGREDIENTE:

  1. 4 albusuri de ou la temperatura camerei
  2. 2 lg indulcitor
  3. 1 lgt drojdie uscata
  4. 2 lg tarate de ovaz
  5. 1 lg esenta de vanilie
  6. 1 praf de sare



MOD DE PREPARARE:

  1. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare
  2. Se adauga taratele,drojdia,esenta
  3. Apoi amestecati cu ajutorul unei spatule printr-o miscare de jos in sus pentru a incorpora cat mai mult aer
  4. In forma de silicon sau o tava  cu diametru de 20 cm tapetata cu hartie de copt
  5. Turnati aluatul care trebuie sa stea in cuptor 30 minute
  6. Scoateti tava /forma cand s-a copt 
  7. Lasati-o sa se raceasca in forma
  8. Cand s-a racit se indeparteaza hartia de pe fundul stelutei sau a tartei



Deasupra am pus o crema de ciocolata Dukan
Am pudrat steluta cu lapte praf 
Ornamentul este facut cu fructe deshidratate ,,coacaze negre"(se folosesc din consolidare)



E dulce si foarte usor de preparat
Incearca si tu sa o prepari ,nu contine galbenusuri,e super  buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu