(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
- 4 albusuri de ou la temperatura camerei
- 2 lg indulcitor
- 1 lgt drojdie uscata
- 2 lg tarate de ovaz
- 1 lg esenta de vanilie
- 1 praf de sare
MOD DE PREPARARE:
- Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare
- Se adauga taratele,drojdia,esenta
- Apoi amestecati cu ajutorul unei spatule printr-o miscare de jos in sus pentru a incorpora cat mai mult aer
- In forma de silicon sau o tava cu diametru de 20 cm tapetata cu hartie de copt
- Turnati aluatul care trebuie sa stea in cuptor 30 minute
- Scoateti tava /forma cand s-a copt
- Lasati-o sa se raceasca in forma
- Cand s-a racit se indeparteaza hartia de pe fundul stelutei sau a tartei
Deasupra am pus o crema de ciocolata Dukan
Am pudrat steluta cu lapte praf
Ornamentul este facut cu fructe deshidratate ,,coacaze negre"(se folosesc din consolidare)
E dulce si foarte usor de preparat
Incearca si tu sa o prepari ,nu contine galbenusuri,e super buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu