sâmbătă, 21 februarie 2015

INDIENE DUKAN

INGREDIENTE BISCUITI
(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
  1. 1 ou
  2. 2 lg tarate de ovaz
  3. 1 lg tarate de grau
  4. 1 lg amidon de porumb
  5. 1 lg cacao 11% grasime
  6. 2 lg iaurt 0% grasime
  7. 2 lg lapte praf 1% grasime
  8. 1 lg esenta de vanilie
  9. 1 lg esenta de rom
  10. 2 picaturi esenta de migdale
  11. 1 lg indulcitor lichid
  12. 1 lg praf de copt



CREMA:


  1. 100 ml lapte 1% grasime
  2. 1 lg(lingura) amidon
  3. 1 ou
  4. 1 lg esenta de rom
  5. 1 lg esenta de vanilie
  6. 1 lg indulcitor lichid

PREPARAREA BISCUITILOR 

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele si se lasa deoparte 10 minute
Apoi ,se ia cu o lingura din compozitie si se pun pe hartie de copt in tava de la aragaz ,gramajoare in forma de biscuite
Sau in forme de silicon
Se dau la cuptor pentru cca 15 minute
Se scot si se lasa sa se raceasca in forme apoi se scot

PREPARARE CREMA

Se amesteca toate ingredientele pentru crema 
Intr-un vas se pun pe foc si se fierbe pana se ingroasa mestecand mereu sa nu se prinda

ASAMBLARE 

Se ia cate un biscuite si se umple cu o lgt(lingurita) de crema si peste crema se pune alt biscuite si iarasi un pic de crema ,si tot asa pana ii umplem pe toti.
Deasupra (optional)se face un topping  de cacao si lapte 





Incearcale  si tu   
Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu