INGREDIENTE BLAT
2 lg Tarate de ovaz 1 kg
1 lg Tarate de grau 250 g
1/2 lingurita FAINA Konjac- 100g,
1 lg Lapte Praf degresat 400 g
3 galbenusuri
indulcitor dupa gust SlimSugar 250,
1/2 plic praf de copt stins cu otet sau zeama de lamaie
2 lg Tarate de ovaz 1 kg
1 lg Tarate de grau 250 g
1/2 lingurita FAINA Konjac- 100g,
1 lg Lapte Praf degresat 400 g
3 galbenusuri
indulcitor dupa gust SlimSugar 250,
1/2 plic praf de copt stins cu otet sau zeama de lamaie
PREPARARE BLAT
- Se amesteca toate ingredientele
- Intr-o tava de silicon dreptunghiulara se pune blatul la foc mediu
- Se coace cca 10 minute
BEZEAUA(crema alba)
- 3 albusuri batute spuma
- Se adauga indulcitor si 1/2 lgt otet
- Se pune 1/2 din bezea peste blatul obtinut si se da iarasi la cuptor cca 10 minute
- Cu cealalta jumatate din compozitia de bezea se fac bezele pe hartia de copt in tava de la aragaz
- Dupa ce am scos blatul cu crema alba (bezeaua)il lasam putin sa se raceasca
- Deasupra punem cate o bezea si o coacaza(fruct deshidratat)
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
E atat de bun norisorul cu bezea de se topeste-n gura
Incearca-l si tu!
POFTA BUNA!
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu