luni, 16 februarie 2015

,, NORISOR CU BEZEA"


INGREDIENTE BLAT
2 lg  
1 lg  
1/2 lingurita  ,
1 lg  
3 galbenusuri
indulcitor dupa gust ,
1/2 plic praf de copt stins cu otet sau zeama de lamaie

PREPARARE BLAT

  1. Se amesteca toate ingredientele
  2. Intr-o tava de silicon dreptunghiulara se pune blatul la foc mediu
  3. Se coace cca 10 minute


BEZEAUA(crema alba)

  1. 3 albusuri batute spuma 
  2. Se adauga indulcitor si 1/2 lgt otet
  3. Se pune 1/2 din  bezea peste blatul obtinut si se da iarasi la cuptor cca 10 minute
  4. Cu cealalta jumatate din compozitia de bezea se fac bezele pe hartia de copt in tava de la aragaz
  5. Dupa ce am scos blatul cu crema alba (bezeaua)il lasam putin sa se raceasca 
  6. Deasupra punem cate o bezea si o coacaza(fruct deshidratat)


Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !

E atat de bun norisorul cu bezea de se topeste-n gura
Incearca-l si tu!
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu