INGREDIENTE:
- 4 oua
- 4 linguri Tarate de ovaz 1 kg
- 2 linguri Lapte Praf degresat - T-POR 0
- 2 linguri crema de branza 0,2% grasime
- 1 lingurita FAINA Konjac- 100g
- 3 linguri Xilitol 500
- 1 lingurita Praf de copt PALEO 60g
- 1 linguri Esență Ananas - MAXAroma
- 1 linguri Esență de Nucă - MAXAroma
- 1 linguri Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
- 4 linguri Goji 150
MOD DE PREPARARE
Intr-un vas separam ouale
Galbenusurile de albusuri
Galbenusurile se amesteca cu taratele,lapte praf,crema de branza,faina de konjac,praful de copt,esentele si fructele goji
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se pun peste compozitia obtinuta anterior
Cu o lingura amestecam usor albusurile pana s-a omogenizat toata compozitia
Preincalzim cuptorul
Intr-o forma de silicon sau o tava simpla de cozonac dar tapetata cu hartie de copt se pune aluatul obtinut
Dupa ce s-a copt si rumenit frumos,scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca cozonacul in tava/forma cca 10 minute apoi il scoatem si il punem pe un prosop curat de bucatarie
Incearca-l si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu