INGREDIENTE:
10 linguri de Lapte Praf degresat - T-POR 0
100 ml lapte degresat 1,5%
1 lingura Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
1 lingurita de FAINA Konjac- 100g,
2 linguri de Bază pentru terci / biscuiți cu gust de portocale și ciocolată - cu caise 200g
2 linguri de Bază pentru terci / biscuiți cu gust de portocale și ciocolată - cu caise 200g
bete de bambus :))))) sau betisoare de plastic
MOD DE PREPARARE
Intr-un vas se pune laptele ,indulcitorul si esenta pe foc sa se infierbante
In alt vas se amesteca laptele praf cu celelalte ingrediente
Cand laptele s-a infierbantat il punem peste cel praf putin cate putin si amestecand mereu cu o lingura de lemn pentru a nu se cocolosi
Cu mana umeda se fac bilute si se pun in bete de bambus
Se dau la rece cca 2 ore
Incearca-le si tu
Succes si multa pofta!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu