joi, 19 aprilie 2018

Tort cu mousse de ciocolată


   Ingrediente și mod de preparare:

Am preparat o foaie de tort cu diametrul de 17 cm, din amestec de făină   Se coace 16 minute la 180 de grade.

·       50 g de  
·       15 g de  
·       35 g de apă
·       2 ouă
·       O jumătate de tabletă de ,

Mousse de ciocolată:

·       2 tablete de ,
·       400 g de  
·       200 g de  
·       Jumătate de pachet de gelatină

Amestecăm ciocolata și îndulcitorul în crema de cocos încălzită și lăsăm peste noapte în frigider.
Amestecăm cu robotul de bucătărie până se face cremă densă, apoi adăugăm gelatina topită.

Stropim foaia de tort cu aromă de rom, punem peste cireșe, apoi o ungem cu crema de ciocolată. Lăsăm 2-3 ore în frigider, apoi o scoatem din forma de tort și o ornăm.
Eu am ornat cu visine din compot,
POFTA BUNA!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu