luni, 4 decembrie 2017

Praline de ciocolata



- fructe uscate /  /   /  / .. taiate cu cutitul in cateva bucati
-1 lingurita   

Preparare:

1. Untul de cocos se topeste  la abur sau cufundand borcanul intr-o cana cu apa calduta 

2. Tot pe abur se amesteca cu indulcitorul ales si pudra de cacao.
Orice esenta sau arome se folosesc se adauga tot acum.
Adaugati si uleiul de cocos
 Laptele praf  se adauga tot acum si se omogenizeaza bine.

3. Cat compozitia e inca lichida se toarna in forme de ciocolata din silicon.
    Se adauga fructele uscate, migdalele si fulgii de cocos

4. Se pun la frigider pentru aprox 30 min sa se solidifice;



5. Tha tha! gata, impresioneaza si pe tata (true story) :D


ENJOY!!!!

Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu