Ingrediente pentru 60 praline:
- 200g Unt Alimentar de Nuca de cocos - 250
- 40g Ulei Nuca de cocos - 500
- 80g Pudră de cacao degresată olandeză
- 3 lingurite Esență de vanilie - MAXAroma
- 1 vf cutit Sare Albă - HIMALAYA
- Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA (dupa gustul fiecaruia)
- 3 linguri Lapte Praf degresat - T-POR 0
- 200g Unt Alimentar de Nuca de cocos - 250
- 40g Ulei Nuca de cocos - 500
- 80g Pudră de cacao degresată olandeză
- 3 lingurite Esență de vanilie - MAXAroma
- 1 vf cutit Sare Albă - HIMALAYA
- Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA (dupa gustul fiecaruia)
- 3 linguri Lapte Praf degresat - T-POR 0
-1 lingurita Esență de Ciocolată - MAXAroma
-1 lingurita Esență de Nucă de Cocos - MAXAroma
-1 lingurita Esență de Nucă - MAXAroma
-1 lingurita Nucă de Cocos ras Szafi Reform 400
Preparare:
1. Untul de cocos se topeste la abur sau cufundand borcanul intr-o cana cu apa calduta
2. Tot pe abur se amesteca cu indulcitorul ales si pudra de cacao.
Orice esenta sau arome se folosesc se adauga tot acum.
Adaugati si uleiul de cocos
Laptele praf se adauga tot acum si se omogenizeaza bine.
3. Cat compozitia e inca lichida se toarna in forme de ciocolata din silicon.
Se adauga fructele uscate, migdalele si fulgii de cocos
4. Se pun la frigider pentru aprox 30 min sa se solidifice;
1. Untul de cocos se topeste la abur sau cufundand borcanul intr-o cana cu apa calduta
2. Tot pe abur se amesteca cu indulcitorul ales si pudra de cacao.
Orice esenta sau arome se folosesc se adauga tot acum.
Adaugati si uleiul de cocos
Laptele praf se adauga tot acum si se omogenizeaza bine.
3. Cat compozitia e inca lichida se toarna in forme de ciocolata din silicon.
Se adauga fructele uscate, migdalele si fulgii de cocos
4. Se pun la frigider pentru aprox 30 min sa se solidifice;
5. Tha tha! gata, impresioneaza si pe tata (true story) :D
ENJOY!!!!
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu