Am crezut ca e ceva complicat care necesita cunostinte culinare vaste si experienta bogata in bucatarie,dar m-am inselat ,se face usor si repede .
INGREDIENTE BLAT:
5 oua marimea M
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 lingurita Praf de copt PALEO 60g
2 linguri iaurt degresat
2 linguri Pudră de cacao 10-12% 250g
4 linguri lapte degresat
1 lingura cu ness
2 linguri Xilitol 500
INGREDIENTE CREMA;
2 plicuri Dia-Wellness Budincă de vanilie rece
400 ml lapte degresat
1 lingura Xilitol 500
Budinca se prepara fara fierbere(vezi mod de preparare pe ambalaj)
INGREDIENTE SIROP:
100 ml cafea prepara la ibric sau ness
100 ml pepsi light sau cola
1 lingura Xilitol 500
PREPARARE BLAT:
Amestecam toate ingredientele uscate
Separam albusurile
Peste ingredientele uscate adaugam galbenusurile si restul ingredientelor lichide
Omogenizam bine compozitia cu un tel manual sau electric
Batem albusurile spuma tare si le incorporam treptat in compozitia obtinuta mai sus
Inre-o forma de silicon (ce nu necesita tapetata)sau tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,turnam blatul si il nivelam uniform
Coacem blatul la cuptor preincalzit 180 grade Celsius ,aproximativ 40 minute
Cand blatul este copt il scoatem pe un gratar si il lasam sa se raceasca
Taiem blatul in doua parti egale
Insiropam prima foaie cu siropul obtinut din ingredientele de mai sus mentionate
Adaugam un strat de crema apoi punem a doua foaie de blat ,insiropam si iar un strat de crema care va fi ca un decor
Lasam preparatul la rece (in frigider)cca 5 ore
Inainte de servire il pudram cu ness
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu