INGREDIENTE:
25 g Amestec de fibre fara gluten cu nivel scazut de carbo
75 g Amestec faina pentru paine
24 g ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250
0,5 g Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500,
1 lingura coaja rasa de lamaie
1 ou marimea M
1 galbenus de ou marimea M
1 lingura Ulei cocos
3 linguri apa
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
PREPARARE:
Intr-un vas seamesteca ingredientele uscate
Apoi adaugam si restul ingredientelor (cele lichide)
Vom obtine un aluat elastic
Din aluatul obtinut vom forma 6 bilute mici
Luam fiecare biluta in parte si formam un lant de 25 cm(VEZI FOTO)
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt asezam cele 6 "japoneze"
Preincalzim cuptorul
Spargem un ou si adaugam 1 lingurita ulei de masline apoi il batetm cu o furculita
Cu oul batut ungem fiecare "japoneza"inainte de a le baga la cuptor
"Japonezele"se coc la o temperatura de 180 grade Celsius timp de 50 minute
Dupa ce s-au copt le scoatem si le lasam sa se raceasca
Apoi le ungem cu putin Ulei cocos si le pudram cu SlimSugar 250
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu