luni, 20 noiembrie 2017

JAPONEZE FARA GLUTEN











INGREDIENTE:

25 g 
75 g  
24 g  
0,5 g  ,
1 lingura coaja rasa de lamaie
1 ou marimea M
1 galbenus de ou marimea M
1 lingura 
3 linguri apa
1 lingurita 

PREPARARE:
Intr-un vas seamesteca ingredientele uscate
Apoi adaugam si restul ingredientelor (cele lichide)
Vom obtine un aluat elastic
Din aluatul obtinut vom forma 6 bilute mici
Luam fiecare biluta in parte si formam un lant de 25 cm(VEZI FOTO)

In tava de la aragaz tapetata cu  hartie de copt asezam cele 6 "japoneze"
Preincalzim cuptorul
Spargem un ou si adaugam 1 lingurita ulei de masline apoi il batetm cu o furculita
Cu oul batut ungem  fiecare "japoneza"inainte de a le baga la cuptor
"Japonezele"se coc la o temperatura de 180 grade Celsius timp de 50 minute
Dupa ce s-au copt le scoatem si le lasam sa se raceasca
Apoi le ungem cu putin   si le pudram cu  

POFTA BUNA!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu