joi, 23 noiembrie 2017

CROISSANT CU CREMA DE CACAO


Nu contine gluten,oua,soia,lapte,zahar,drojdie

RETETA :
200g  ,
70g  ,
5g  
10g coaja rasa de lamaie sau 1 lingura otet de vin
1 lingura ulei de masline
150 ml apa
+5g  , pentru framantare

UMPLUTURA:
35g  ,
50g  
60ml apa

UNGERE:
20g ( îl diluăm cu puțină apă și adăugăm niște îndulcitor)


Mod de preparare: Frământați aluatul și lăsați-l timp de 5 minute pentru a pregăti crema.
Ingredientele pentru crema/umplutura le amestecati fara fierbere
Intindeti aluatul si il taiati in 8 bucati in forma de triunghi
Puneti crema pe partea cea mai ingusta a fiecarei bucati taiate si rulam
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt ,asezati trunghiurile cu crema unul cate unul,uniform.
Ungeti fiecare croissant cu gemul diluat
Introduceti tava in cuptor preincalzit la 160 grade si coaceti croissantele timp de 25-30 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)
Scoateti tava si stropiti croissantele cu putin ulei de masline apoi mai coaceti inca 5 minute

Deliciu
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu