joi, 23 noiembrie 2017
CROISSANT CU CREMA DE CACAO
Nu contine gluten,oua,soia,lapte,zahar,drojdie
RETETA :
200g AMESTEC FĂINĂ EXPRES PENTRU ALUATURI NEDOSPITE SZAFI FREE 1000g,
70g ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250,
5g Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
10g coaja rasa de lamaie sau 1 lingura otet de vin
1 lingura ulei de masline
150 ml apa
+5g AMESTEC FĂINĂ EXPRES PENTRU ALUATURI NEDOSPITE SZAFI FREE 1000g, pentru framantare
UMPLUTURA:
35g Pudră de cacao 10-12% 250g,
50g ERITIRIT 500 g
60ml apa
UNGERE:
20g Gem de capsuni si mere rosii 350g Szafi Reform( îl diluăm cu puțină apă și adăugăm niște îndulcitor)
Mod de preparare: Frământați aluatul și lăsați-l timp de 5 minute pentru a pregăti crema.
Ingredientele pentru crema/umplutura le amestecati fara fierbere
Intindeti aluatul si il taiati in 8 bucati in forma de triunghi
Puneti crema pe partea cea mai ingusta a fiecarei bucati taiate si rulam
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt ,asezati trunghiurile cu crema unul cate unul,uniform.
Ungeti fiecare croissant cu gemul diluat
Introduceti tava in cuptor preincalzit la 160 grade si coaceti croissantele timp de 25-30 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)
Scoateti tava si stropiti croissantele cu putin ulei de masline apoi mai coaceti inca 5 minute
Deliciu
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu