vineri, 3 noiembrie 2017

COZONAC BIO CU GOJI SI MERISOR


Cozonac pufos si aromat
RETETA
INGREDIENTE:
250 g  
1 lingurita  
1 praf de sare
1 lingura coaja rasa de lamaie
2 linguri 
1 lingura 
2 oua marimea M
1 lingura  
2 linguri  
2 linguri  
1 lingurita  
200 ml apa calduta



MOD DE PREPARARE;
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus cu exceptia fructelor dezhidratate(merisor si goji)
Omogenizam bine aluatul
Acoperim vasul cu un servet curat de bucatarie si lasam la odihna cca 30 minute
Incingem cuptorul
Intr-o forma de silicon sau o alta forma tapetata cu hartie de copt punem 1/2 din aluat ,il nivelam uniform
Peste aluat presaram fructele deshidratate
Apoi punem si cea de-a doua jumatate de aluat(si ultima),nivelam uniform .
Cozonacul se lasa in jur de 45-50 minute ,pana se rumeneste si trece testul scobitoarea.
Cozonacul se scoate din tava cald si se aseaza pe masa,pe un gratar sau fund de lemn.Se lasa sa se raceasca complet ,apoi se pudreaza cu indulcitor (cine doreste).


Un rezultat neasteptat de bun
Incearca si tu aceasta reteta usoara si delicioasa
SPOR LA TREABA SI MULTA POFTA!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu