INGREDIENTE PENTRU BLAT:
2 oua
6 linguri tarate de ovaz macinata
1 lingurita faina de konjac
2 linguri lapte praf
3 linguri iaurt light(0,1% grasime)
1 lingurita praf de copt
1 lingura drojdie uscata
un praf de sare
100 ml lapte light(1,5%)
UMPLUTURA:
1 pachet mixt de legume(brocolli,morcov,conopida)
250 g branza proaspata de vaci (0% grasimi)
1 ou
1 lingurita faina de konjac
marar verde tocat
GRATAR:
1 ou amestecat cu 3 linguri iaurt light
PREPARARE BLAT:
Toate ingredientele mentionate se vor amesteca intr-un vas
Se lasa compozitia deoparte cca 10 minute
PREPARARE UMPLUTURA:
Legumele se pun la fiert
Apoi se scurg de apa in care au fiert si se amesteca cu restul ingredientelor
Intr-o tava de silicon se pune 1/2 din compozitia de blat si se da la cuptor 15 minute
Se scoate tava si adaugam toata umplutura
Peste umplutura punem restul compozitiei de blat
Adaugam si gratarul
Introducem din nou tava in cuptor pentru 35-40 minute la foc mic
Cand s-a copt ,scoatem placinta si o lasam sa se racoreasca apoi o taiem
Inspirata dupa reteta lui Mihaela Ciocoi Enache
Multumesc Miha!
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu