Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare
INGREDIENTE CHEC:
2 lingurite indulcitor lichid
1 ou
1 lingurita ulei de masline
1 pahar cu lapte degresat
1/2 lingurita praf de copt
1 lingura cacao
1 lingurita esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Intr-o forma sau cana(pe care sa o poti introduce la final in microunde)
spargi oul ,separi galbenusul si albusul il bati spuma
Galbenusul il amesteci cu ingredientele mentionate mai sus
Albusul spuma se incorporeaza peste amestecul de galbenus
Pui forma/cana in cuptorul cu microunde cca 10 minute
Cand e gata ,il scoti si il lasi sa se raceasca
Apoi torni glazura peste el
GLAZURA:
150 ml lapte rece
Se pune praful de budinca intr-un vas si se toarna laptele rece peste
Cu un tel manual sau mixer se bate pana se ingroasa
*****
Rapid si delicios
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu