vineri, 10 aprilie 2015

BRIOSE CU INIMA DE CIOCOLATA

Croaziera,CN,Stabilizare


INGREDIENTE:
4 albusuri +2 galbenusuri
10 lingurite lapte praf 1%
3 lingurite amidon
2 lingurite indulcitor lichid
4 linguri tarate de grau
1 lingura tarate de ovaz
1 lingurita praf de copt
1 lingura cacao
1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma tare 
Peste ele adaugam cele doua galbenusuri
Apoi laptele praf si amestecam 
Adaugam si amidonul si amestecam

Dupa ce am omogenizat bine,adaugam si restul ingredientelor

Crema este facuta altfel:
1 plic budinca de ciocolata 
200 ml lapte
1 lingurita indulcitor lichid
esenta de rom
Se pune intr-un vas pe foc si se fierbe pana se ingroasa

In forme de silicon punem cate o lingura din compozitia obtinuta mai sus
Apoi adaugam 1 lingura de crema
Peste crema adaugam inca o lingura din compozitie si nivelam

Timpul de coacere este de 20 minute la foc mediu
Sunf foarte usor de preparat
Delicioase !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu