INGREDIENTE:
- 4 oua
- 1 lg Lapte Praf degresat - T-POR 0
- 1 lgt FAINA Konjac- 100g
- 1 plic praf budinca de vanilie
- 2 lg Pudră de cacao degresată olandeză 10-12% Szafi Reform 200g
- 3 lg ERITRIT SZAFI Reform 500g,Inlocuitor de zahar
- 1 lg praf de copt
- 1 lg esenta de rom
- 6 lg tarate de ovaz macinate
- 1 pliculet de ness brasero
PREPARARE:
Se separa albusurile de galbenusuri
Cele din urma se pun intr-un vas si se amesteca cu celelalte ingrediente cu exceptia nesului ce se va pune la final deasupra
Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia obtinuta mai devreme
Cu o lingura de lemn se omogenizeaza bine compozitia
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune compozitia si deasupra se presara nessul.Apoi se da la cuptor cca 25 minute la foc mediu
E delicios cu aroma puternica de cioco
Incearca si tu !
FOARTE DELICIOS!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu