INGREDIENTE:
- 4 lg tarate de ovaz macinate foarte fin
- 3 oua
- 100 ml lapte semidegresat 1,5% grasime
- 3 lg Indulcitor
- 2 lg Lapte Praf T-POR - degresat
- 1 iaurt grecesc 0 % grasime(150 g)
- 1 lgt Făină de Konjac
- 1 lg drojdie uscata
- 2 lg Cacao
- 1 lgt esenta de lamaie(sau coaja rasa)
- 1 lgt esenta de portocale(sau coaja rasa)
- 1 lgt esenta de vanilie
- 1 lgt esenta de rom
MOD DE PREPARARE:
- Mai intai separam albusurile de galbenusuri
- Intr-un bol punem galbenusurile cu tarata,laptele praf,faina konjac,indulcitorul,esentele,drojdia si 50 ml lapte
- Batem albusurile spuma si le incorporam peste compozitia obtinuta din galbenusuri
- Pastram 3 lg din compozitie pentru a le amesteca cu cacao
- Intr-o tava de silicon sau altfel de tava tapetata cu hartie de copt ,punem coca la cuptor cca 15 minute
- Scoatem tava si punem peste , cacao muiata cu restul laptelui(50 ml) si cele 3 lg din compozitia pastrata si introducem din nou la cuptor pentru inca 20 minute la foc mic
E foarte delicios!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu