INGREDIENTE BLAT
(Croaziera ,Consolidare,Stabilizare)
(Croaziera ,Consolidare,Stabilizare)
- 3 oua
- 1 lg indulcitor
- 1 lg cacao
- 1 praf de nucsoara
MOD DE PREPARARE
- Se separa albusurile de galbenusuri
- Galbenusurile se bat cu indulcitorul
- Se adauga cacao
- Se adauga praful de nucsoara
- Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza peste compozitia obtinuta anterior
- Se toarna in forme de silicon
- La cuptor se coc cca 10 minute
GLAZURA
- 2 lg amidon de porumb
- 1 lg indulcitor
- 1 lg Esență de Căpșuni
- 1 lg Esență de vanilie
- 200 ml lapte
Se fierb pana se ingroasa amestecand mereu sa nu se prinda
Pentru ornat am folosit fructe deshidratate,merisor si coacaze negre
Delicioase
SA FITI IUBITI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu