(CROAZIERA PL)
INGREDIENTE BLAT
- 4 oua
- 4 lg tarate de ovaz
- 4 lg lapte 0,1% grasime
- 1 lgt esenta de vanilie
- 1 lgt scortisoara
- 1 lg indulcitor
- 1 lgt praf de copt
UMPLUTURA
- 300 g dovleac
- 1 lg indulcitor
INSTRUCTIUNI PENTRU BLAT
- Se separa ouale
- Albusurile se bat spuma
- Restul ingredientelor se amesteca si se lasa 15 minute ,timp in care taratele se umfla
- Compozitia cu galbenusuri se amesteca incet cu o lingura de lemn
- Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza incet ,incet peste comozitia de galbenusuri
PREPARAREA UMPLUTURII
- Dovleacul curatat de coaja si seminte se da prin razatoarea mare
- Se amesteca cu indulcitorul
- Se caleste 20 minute
Intr-o tava se toarna 1/2 compozitie din blat si se introduce la cuptor cca 10 minute
Se adauga dovleacul calit si racit
Se pune si restul de compozitiei de blat ramasa
Se introduce din nou la cuptor
Coacere 20 minute la foc potrivit
E super buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu